Nyomja meg a termelés követelményeinek az öntött N95 maszkNyomja meg a termelés követelményeinek az öntött N95 maszk

Napi termelés a születés után, az emberek kell részt venniük hegesztés magában foglalja öntött öntött N95 maszk, hogy megvédje a biztonságát, a bőr és a fröccs-öntött N95 maszk test jó, vagy nem közvetlenül kapcsolódik a minőség, a munkavállalók egészségügyi index, így a folyamat o f a termelés a fröccs-öntött N95 maszk termelési egy különösen óvatos, először ellenőrizze a minőségét, a felhasználó biztonságának védelme érdekében. A gyártási igényét általános modell alakos N95 maszk van a következőkre:

(1) öntött anyag alakos N95 maszk: kell tenni a nem vezető anyagok, magas hőállóság, korrózióállóság, Nedvességtűrő képessége, gyulladásgátló, bizonyos szilárdsága és áthatolhatatlanság.

(2) íves szerkezet: a szegecselés és egyéb alkatrészek legyen kemény, van nem laza és a fém alkatrészek nem lehet kapcsolatba lépni az arc; Emelő alkatrészeket kell rugalmas és megbízható.

Öntött N95 maszk specifikációjának modell: mindenféle die alakos N95 maszk előírások hegesztés táblázat 4-20 követelményt kell teljesítenie. A minőség az öntött műanyag burkolatú N95 maszk (kivéve a lencse sisak és egyéb kiegészítők) nem lehet nagyobb, mint 500g.

(4) a hegesztési penész öntött N95 maszk szűrő, teljesítmény követelmények: tábla és minőségi, illetve belső hiba, beleértve látható fényáteresztő, színszűrő, szűrő áteresztési, dioptria-eltérésének. Párhuzamosság és szilárdsági tulajdonságai és hegesztő szemüveg.

(5) a gyulladásgátló teljesítmény öntött műanyag burkolatú N95 maszk anyagával szemben: az égési sebességnek öntött műanyag burkolatú N95 maszk anyag kell legalább 76mm/min, és a műanyag majd kialszik, az 5-ösök a.

(6) a penész nyomás öntött N95 maszk fém, korrózióval szembeni ellenállás: a kísérlet és a hegesztés védőszemüveg követelményeinek azonosak.

(7) a modell alakos N95 maszk áteresztés: kell lennie, mint a látható áttételi arány Hegesztési szűrő.

Gyári munka hétköznap hegesztés területén dolgozó ember öntött műanyag burkolatú N95 maszk egy fontos eszköz, hogy segítsen az embereknek, hogy befejezze a házi feladatot, ez segíthet megvédeni a bőrünk, és a biztonság és egészség-a test eszköz , az emberek válassza ki melyik termékek-hoz használ, bebizonyosodik, hogy a termék minőségének hágó érdemes bizalmat az emberek, akkor a követelmények, hogy a Fröccsöntő alakos N95 maszkok, hogy legyen óvatos, hogy jobb piacot nyer. A termelési követelményeket a modell alakos N95 maszk van a következő hét szempontokat:

(1) öntött anyag alakos N95 maszk: kell a magas és alacsony hőmérséklet, korrózióállóság, Nedvességtűrő képessége, gyulladásgátló, és bizonyos erő és nem vezető anyagok.

(2) a szerkezet, a formázott formázott N95 maszk: a szegecsek és más cég, van nem laza, és a fém alkatrészek nem megérintette az arcát; Emelő alkatrészeket kell rugalmas és megbízható.

(3) a penész nyomás öntött N95 maszk specifikációjának: mindenféle die alakos N95 maszk előírások hegesztés táblázat 4-20 követelményt kell teljesítenie. A minőség az öntött műanyag burkolatú N95 maszk (kivéve a tükör biztonsági kap és egyéb tartozékok) nem lehet nagyobb, mint 500g.

(4) a hegesztési penész öntött N95 maszk szűrő, teljesítmény követelmények: beleértve a táblázat és a tömeg, és a hibája, védelme látható fényáteresztő, könnyű ez h szín szűrő áteresztési és optikai változó eltérést. Párhuzamosság és szilárdsági tulajdonságai és hegesztés szükséges biztonsági szemüveg.

(5) a maszk anyagok minőségének korlátozódik, hogy az égés a maszk anyagával szemben: öntött műanyag burkolatú N95 maszkot kell égetni 10 76mm/perc sebességgel, és a műanyag lehet hozzászokott talál ki a forrás 5s belsejében.

(6) a vaskalapos alakos N95 maszk fém korrózióállóság: teszt és hegesztő szemüveg védelem követelményei azonosak.

(7) a modell alakos N95 maszk áteresztés: fényáteresztő Hegesztési szűrő legyen kevesebb, mint 14.