Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-3Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-hosszabbítók


Nemzeti biztonsági Tanács tanácsadóink azonosítani, amit látnak többször is, ha a naplózás ki munkaterületen

Elektromos-hosszabbítók

Blokkolt megszakítók nem csak elektromos veszély NSC tanácsadók gyakran látni. Sok elektromos veszélyek foltos kapcsolatos helytelen alkalmazása hosszabbítót.

DANKERT gyakran tanúk "összefűzését" – több hosszabbítót vagy elosztót használ egy eszköz. Egy gyártási létesítmény Dankert járt látta, hogy annyi, mint öt hosszabbítót összeláncolva.

"Ez volt majdnem mint a Christmas tree fények," mondta. "Tényleg láttam voltak ezek elektromos vezetékek mindenütt."

Mivel a munkáltató a fejlesztő a prototípus berendezés, az elrendezés, a gyártási padló rendszeresen is változott. A legtöbb más szempontokat, a munkáltató biztonsági lelkiismeretes volt – a használt hosszabbítók új és szálvastagság és a létesítmény nagyon tiszta volt.

Azt akarták, hogy a helyes dolog, de ez is jutott eszembe, hogy ez nem igazán ideiglenes,"mondta a Dankert.

És a lényeg: bár hosszabbítót lehet hasznos, ha ideiglenesen a navigációs készülék bizonyos műveletekhez, a kulcsfogalom a "ideiglenesen". Ha egy kábelt használják néhány hét vagy hónap, azt mondta, Dankert, OSHA nem használatát fontolóra ideiglenes. Ez megnyitja az ajtót a megsértése.

Azon túl, hogy hosszabb ideig a földön fekve hosszabbítót is utazás veszélyt. Ők is lehet forgalom visszaélésekkel szemben ha elgázol targonca vagy a láb, amely elkopnak szigetelés és sokk veszélyt jelenthet. Ha kötelek, daisy-láncolták, hogy könnyen overdraw az áramkörök, a vezetékeket, és potenciálisan vezethet a tüzet okozó származó villamos energia.

A munkáltatók mérlegelnie kell hosszabbítót valóban használják átmeneti intézkedések – talán a hatalom egy rajongó egy különösen forró napon. Ebben az esetben Dankert azt mondta, a tápkábelt kell összeszedte a műszak végén és tárolt. Ő azt javasolja, hogy rendszeresen megvizsgálja a hosszabbítót, és a munkavállalók képzése a rendszer annak biztosítása érdekében, hogy a zsinór jó állapotban marad, és kopott zsinórok kerülnek használaton kívüli rendszer létrehozásáról.

Munkavállalók kell, ők használ a megfelelő hosszabbító kábel a feladathoz. Általában a drágább van egy nehezebb mérőműszer, amely lehetővé teszi, hogy több energiát anélkül, hogy meleg. Ugyanez vonatkozik a több különböző eszközt csatlakoztassa egy elosztó segítségével – az elosztó nem kell minősíteni a kombinált teljesítmény, hogy bedugott-ban minden magas-draw készülék szükséges.

Ha a hosszabbítókat nem használják az ideiglenes erősít, munkáltatók érdemes bevonva egy villanyszerelő, hogy csepp egy sorban, és a konnektorból.