Számos munkahelyi biztonsági veszélyek-kémiai


Több munkahely biztonsági veszélyek-vegyszerek


Vegyi anyagok

Vegyi anyagok költséges lehet, és egyes iparágakban dolgozó munkavállalók soha nem tudhatod, mikor azt kell használni egy bizonyos kémiai a későbbiekben. De Harrington, szerint ez a fajta gondolkodás vezethet súlyos veszélyek.

"Mielőtt te is tudod, van minden ezek a vegyi anyagok senki sem akar, vagy szüksége van," mondta. "Nem lesz szó szerint több száz vegyi anyagokat a polcokon."

Hozzátette, hogy bár lehet, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyni egy kis, 5 gramm üveg, azok 5 gramm instabillá válhat idővel. Például után egy év vagy tehát, éter ronthatják a robbanásveszélyes peroxid.

Amikor egy szervezet vásárol, és vegyi anyagokat használnak, hogy szüksége van egy rendszer, Harrington mondta. Szükséges tudni, hogy mi a vegyi anyagok, és miért is rendelt.

OSHA veszély kommunikáció szabványos szükséges létesítmények leltárt termékek. Jel down a vegyi anyag lejárati dátum, és helyesen használja a vegyi anyag által adott időpont, vagy dobja ki. Ez egy több, mint egy biztonsági kérdés, Harrington azt mondta-készletezés egy hatalmas elrejt-ból nem kívánt vegyi anyagok illegális lehet. Ez is lehet nagyon drága, hogy lejárt vegyi anyagok nagy mennyiségben.

Egy másik potenciális veszély van másolok vegyi anyagok egy konténer a másikra. Akkor is, ha a munkavállalók érzik magukat ezen a környéken: a vegyi anyagok, és évek óta dolgoznak együtt a azokat a tartályokat kell feliratú szükség szerinti szabványos hazcom.