Mesterlövész PM2, 5 részecskék maszkok tett Ön vesz: lásd a védelmi szint

Válassza ki a védelem maszkok, attól függően, hogy a megfelelő szintű védelmet, annak érdekében, hogy valóban a védő hatású volt-e a második hivatalos márka, a minőség-biztosított; is, vegye figyelembe, hogy három hivatalos csatornák védelme, vásárolni elbátortalanítja hamisítványok. Egy nagyon előkelő pozícióval (elöl) csomagolás kell magyarázni egyértelműen a biztonsági szintet. A hátsó lesz szabványos, osztály és más kikötések.

Annak érdekében, hogy fokozza a kényelmet, a maszkot viselő, termékek is növeli a légzés szelep, csökkenti a légzési ellenállás, termék ára is valamivel magasabb, mint az átlagos termék. Mert a szűrési szinten magasabb légzési ellenállása nagyobb, még akkor is, ha van, légúti szelepek, és a légzés munka, lélegezni a légtelenítő szelep zárva van. Tehát, ha túl komolyan a köd, N90/KN90 maszkok.

Tekintetében a többi ember úgy dönt, hogy viselnek gázálarcok wangkang azt mondta, hogy a gáz maszkok, hogy megakadályozza a légúti mérgező szarin, Cianogén-klorid (CK), Klórpikrin (PS); a védelmet a biológiai anyagok, valamint játszanak szerepet. Néhány gázálarc hozzá néhány részecskeszűrők eltávolítása, de inkább a védelmet a káros gázok a gázálarc, és kevésbé kényelmes.