Tehát arra, hogy biztosítja, hogy az N95 osztály maszk birtokol kiváló védő hatású

tehát arra, hogy biztosítja, hogy az N95 osztály maszk birtokol kiváló védő hatású
Egy jobb szűrő erővel alapja annak biztosítására, hogy az N95-mask védő hatása. N95 osztály maszk és az arc tapadást nem jó, nem lesz hiányosságok, és a szakadék a légellenállást, sokkal kisebb, mint a szűrő szerint Áramlástan láthatjuk, mert a levegő áramlását kell előnyben részesíteni, a kis ellenállás át a helyet az áramlás , így függetlenül attól, hogy maszk szűrő hatása hogyan jó, N95 osztály Mask védő hatása nem lesz magas. A por N95 osztály maszk tapadás ezért annak biztosítása érdekében, hogy N95 osztály maszk az maszk fontos védő hatású. Az N95 fokozatú maszk általában használható egy teljes szivárgás mértéke [6] jelezve, hogy laboratóriumi uralma alatt állapotának ellenőrzésére, a téma a belélegzett összes maszkot tartalmazó a szűrő elem, hogy a maszkok a maszk és a mimetikus koncentrációjának aránya belélegzése a levegő, az alacsonyabb a teljes szivárgási érték, annál nagyobb tapadást. Így az N95 osztály maszk a jobb, N95 osztály maszk szellőztető funkció kérésre, jobb, így képes megvédeni a levegő a maszkon keresztül a megfelelő emberek meg légzés igényeinek. Ellenkezőleg minél közelebb a tapadás, a szellőzés az N95-maszk, nem kell kérni. És lélegző funkció az N95 osztály maszk, N95 osztály kérésére bizonyos mértékig maszk jó tapadást, így a képesség annak érdekében, hogy az N95 osztály maszk magas védő hatású.
N95 osztály maszk legfontosabb minősége a védő hatását a káros anyagokat, a káros anyagok a szűrő hatalom fő teljesítményének minősége, és a szoros kapcsolatot, az arc, és kényelmes viselet. A permeabilitás N95 osztály maszk szűrő teljesítmény és tapadás az egymással ahhoz, hogy következtetni, hogy a vízáteresztő hatással lesz a maszk, bizonyos mértékig védő teljesítmény, amelyek befolyásolják annak minőségét. Maszkok kenyelmet elsősorban a légzési ellenállása kicsi, súlya legyen fény, nem serkentik a bőr, kopás és így tovább, attól függően, hogy a szövet anyag vagy N95 maszk szellőztető funkció permeabilitás. Ha a szellőztető funkció jobb, amikor az N95-szintű maszk comfort magas, és a szűrő teljesítmény és tapadás is megkívánja, annak minőségének védelme, a minőséget. Ellenkezőleg, ha rossz a szellőzés függvény, annak biztosítása érdekében, a védő hatását az N95 a maszk a comfort csökken, ez azt jelenti, hogy a rossz minőségű. Így a szellőzés az N95-maszk közvetlenül befolyásolja a kényelmet az N95 maszk szűrő teljesítmény és tapadás, közvetve befolyásoló, és majd az N95 maszk minőségét befolyásolja.
A lélegző feladata az N95-maszk, amely elsősorban függ az építési és a szövet adatok kombinációja jellemző. Lélegző teljesítményét és befolyásolja a kényelmet, a maszk, a szűrő teljesítmény és a tapadás befolyásolva a minőségi N95 maszk. Több az N95 osztály maszk légáteresztő teljesítmény tesztelési követelményeket, ezért elősegítő Kína N95 maszk Kína N95 maszkok bevásárlóközpontok rendjének védelme, és így biztosítja az egészségügyi maszk Kína N95 normál rendszer javítása a felhasználók.
A beszerzési N95 osztály maszk, Chen Haida javasolt: 1. Children's szív és a tüdő működését még mindig fejlesztés, buy N95 osztály maszkot kell figyelniük légúti impedancia értékének megtekintéséhez jelölje be a kis értékű, hogy megakadályozzák a gyermekek miatt a rossz légzési és vezethet a vér oxigén koncentráció hiánya kockázatot. Általában a rendes meltblown vlies N95-osztály maszk a légúti impedancia 120 ~ 250 Pa; új nano-film N95 maszk légzés impedancia csak 60-70, Pa, mint a jobb szellőzés.
2.N95 osztály maszk design kell ésszerű, összhangban a gyermek arcát tér szerkezetű, így az N95 osztály maszk a gyermekek elég, hogy illeszkedjen az arc, hogy jobb védelme érdekében.
3. a gyermekek élénk, N95 maszk nem kell műanyag vagy fém orr nyomás, hogy ne okozzon kárt.