Suzhou Sanical teljesen védi az UNICEF segélyszállítmányokat

Suzhou Sanical Teljes védelme UNICEF segélyszállítmányok


"Egyesítettünk téged, engem és őt, együtt dolgozunk a világért." Március 26-án reggel, egy teherautó tele 50.000 N95 maszkok elindult Suzhou Shikang Protective Products Co., Ltd. (a továbbiakban Shikang Protection) a Yangchenghu Town, Xiangcheng kerület, és elindult az UNICEF SanghajPudong A logisztikai raktár a ragasztott területen, majd küldött légi úton a központ raktár koppenhágában, Dániában, hogy támogassa a globális új korona járvány tüdőgyulladás megelőzésére és ellenőrzésére.

Úgy tűnik, hogy az új korona tüdőgyulladás söpört végig a világon, és az UNICEF sürgősen vásárolt védőmaszkok, védőruházat és egyéb anyagok a világ minden tájáról. A Shikang Protection és ügynöke, a Shanghai Digital Exhibition E-Commerce Co., Ltd. (a továbbiakban: Shanghai Digital Exhibition) sikeresen megnyerte az ajánlatot, mert megfelelt a nemzetközi termelési és beszerzési szabványoknak. Ezek közül az első tétel 220.000 darab, a második tétel 280.000, a harmadik tétel 700.000, szállítják tételekben ebben az évben.

"Miután március 15-én megkaptuk az első rendeléssorozatot, követtük a két műszakot, a munkamodellt, teljes teljesítménnyel 24 órán keresztül és teljes termeléssel." Chen Jie, a felelős személy Shikang Védelem be, miközben segíti a helyi önkormányzat A cég gyorsan megoldotta a problémákat az elégtelen személyzet és a hiány a nyersanyag meltblown ruhával.

Ugyanakkor a Shikang Protection aktívan együttműködött a Shanghai Digital Exhibition-szal a belső csomagolásés a külső csomagolási munkák elvégezése érdekében. "A kézikönyv a maszk szüksége van nem csak az angol változat, hanem a spanyol változat és a francia változat, ezért szükséges, hogy sürgősen gondoskodjon a szakmai testreszabás." Sun Yong, a Shanghai Digitális Kiállításért felelős személy bevezette a doboz méretét, a csomagolófóliát és a raklapot. Az előírásoknak meg kell felelniük az UNICEF szabványainak is.

 

Mivel a kitörés az új korona tüdőgyulladás járvány, mint a cég szakosodott előállítására N95 védőmaszkok, hópehely-szerű segélyhívások megrendelések szerte az országban rohant a felszínre. Annak ellenére, hogy a nehézségek folytatása munkát, Shikang Védelem továbbra is rohanás, hogy N95 maszkok és termelni őket. "A maszkgyártók feladata, hogy ellenőrizzék a járványhelyzetet." Chen Jie azt mondta, hogy mivel a korlátozott termelési kapacitás, a vállalat jelenlegi N95 maszkok, amellett, hogy kedvezményesen védi a hazai első vonalbeli egészségügyi személyzet és az első vonalbeli gyártók a hajók és repülőgépek Amellett, hogy a munkavállalók, azt is exportál Olaszországba, Dél-Korea és más országok súlyos járványok. (Gyula)

un