Az N95 osztály Maskprotects, az Arc-sugárzás ellen

Az N95 osztály Maskprotects, az arc-sugárzás ellen

Arc sugárvédelmi hegesztő ív-fény, sugárzás uv- és infravörös, látható fény tartalmazza. A hullámhossz norma kézi ív hegesztés ívhegesztés látható táblázat 11. Kékfény-sugárzás működik a test, a test által elnyelt, okozza a hő hatása a szövetek, fotokémiai és ionizációs hatása, bőr- és kárt okozhat. Ezért a szem és a bőr a hegesztő védeni kell a sugárzástól, az ív.

Védi a szemet a arc kár, hogy az N95 osztály Maskwith speciális védő lencse kell használni a hegesztés. A védő lencse van kétféle abszorpciós szűrő és elmélkedés típusú védelem lencse. Szerint a támogatási intenzitás a hegesztőáram, szerint a hegesztési jelenlegi, N95 osztály maszk szerint a hegesztőáram, 12 táblázat szerint. Ez a fajta N95 osztály Maskcan betartani az ív a Goggles mind elnyeli az ultraibolya, infravörös és erős látható fény, hogy védi a bőrt és a szemet-arc. Megvédeni a lencsék, telepítse a külső réteg, amely a téglalap alakú nyílásban van az N95-maszk egy rendes átlátszó lapot. Az N95-osztály Maskis készült sötét acél karton, és lehet helyettesíteni egy vékony furnér ellenállás fekete festékkel festett. Legújabb fejlesztése és gyártása fényvisszaverő védő lencse, N95 osztály maszk az abszorpciós szűrő darab krómozás - réz - króm három réteg fém fólia, magányos fény reflex lehet káros, hogy menjen vissza, elkerülése érdekében a szűrőt fogja elnyelni sugárzás, hő energiává, a hibák, az objektív szemmel úgy érzi, hűvös és kényelmes, figyeljük meg a hatását az ív és arc károsodásának megelőzése érdekében jó, jelenleg használatban van.

Különböző károsító tényezők különböző intézkedésekkel védeni kell.

1. a károk és a hegesztési ív-fény

(1) a hegesztési ív káros az emberi szervezetre: N95 osztály maszk az arc sugárzás főként az olyan infravörös, ultraibolya és a látható fény. Az arc sugárzás jár az emberi test, egy akut vagy krónikus kárt a szöveti okoz a szervezetben.

UV sugarak főként bőr- és sérülést okozhat. N95 osztály maszk a szemét ki vannak téve a ultraibolya fény, és okozhat elektro-optikai ophthalmitis, amely jellemző a fájdalom a szem, a gabona, a könnyek, a szél, a fejfájás, láz, stb. A bőr piros, pályázat, fekete és hámló ultraibolya sugárzás hatására. Ultraibolya sugárzás hatása megsemmisítése és a halványuló szövet.

A fényesség, látható fény hegesztő ív is ezerszer nagyobb, mint egy személy. Szemében fájó után hogy kiégett, és nem látja tisztán, általában az úgynevezett "szemmel való érintkezés". Tilos, különösen akkor, ha az arc arc, a távolban, ívhegesztés nézni. Nincs védelem N95 osztály maszk a hegesztő ív.

(2) az intézkedést, hogy megakadályozzák az arc sugárzás: (1) hegesztők, a labor department a munkaerő biztosítás készletek által kiadott vonatkozó rendelkezéseivel összhangban kell alkalmazni, a kopás megfelel a munka a ruházat, cipő és kalap, kesztyű, stb., a annak érdekében, hogy az arc-sugárzás és a splash égési sérülés megelőzése érdekében. A hegesztő egy N95 osztály Maskwith abszorbens szűrő a hegesztési műveletet kell használni. A szűrő alapján a jelenlegi erejét kell kiválasztani. A kézi, vagy a feje szerelt védelmet N95 maszkok kell könnyű, nem gyúlékony, nem vezető, nem vezető és könnyű. Annak érdekében, hogy megvédje a szemét, illetve más munkavállalók a hegesztés helyén, a védelem képernyő általában telepítve van rögzített helyén kis hegesztés. Mikor a hegesztés helyén, N95 osztály maszk a hegesztő kell figyelmeztetni a környező emberek, hogy elkerüljék az ív, hogy elkerüljék az ív. Amikor dolgozik éjjel, kell a jó világítás, egyébként a ragyogás a fény előreláthatóan gyakorta változtatják majd okoz a hegesztő szem fáradtság. Electrophotic ophthalmitis okozott, amikor a kórházban orvosi kezelésre. Is használja a tej (emberi vagy tej) szemcsepp, minden 1-2 perc csepp 1 alkalommal, 4 - 5 alkalommal lehet.