Az átfogó koncepció a lapos Fold N95 maszk

Az átfogó koncepció a lapos Fold N95 maszk

Összehajtható N95 hegesztő maszkkal Hegesztési munkák döntő szerepet játszik. Megvédi a szemüveg, az üzemeltető és a biztonság, a fej. Ezért a design, hogy legyen szigorúbb, a hegesztési összehajtható N95 maszk gyártó szerint, a hegesztő maszk szerkezetének kialakításához meg kell felelniük a következő pontokat is védeni kell.

1, lapos Fold N95 maszk hegesztés minőségének meg kell felelnie a feltételek GB3609.1-94, méret, súly, vastagsága összhangban kell lenniük: fejét öv típusú maszkot (kivéve a szűrő és védelem film) súlya alatt 560 g, kézi súlya alatt 500 g, anyaga maszk vastagsága 1,5 mm 1,5 mm.

(2) célszerű, hogy szüntesse meg a szemüveget, és emelje fel őket. A szegecsek és más legyen kemény, lazítás, és vérontás nélkül. Fém alkatrészek nem kerülnek érintkezésbe emberi arc; A megfigyelési ablak, a szűrő, a védőfóliát és a mérete meg kell egyeznie kell nagyon jó rögzítő eszköz, nem szivároghat a blende, fény sugárzás.

3. állítható alkatrész vagy szerkezeti részek kell könnyű beállítása és cseréje.

Csak ezzel a fenti tervezési követelmények, összehajtható N95 hegesztő maszkkal lesz több felhasználó-barát.

Az érzékszervek az emberi továbbélés és a munkaerő a szem a szerveket, hogy a legtöbb információt hordoz. A személy vizuális funkció, nem csak, hogy a szervezet egészséges állapot és a személyes biztonság, és fenntartani a normális élet és a munka, hogy a fontos, de az is lehet, hogy a személy termel pszichológiai változások, mint a változás, az önbizalom, hangulat hinták, amely befolyásolja a termelés hatékonysága. A balesetek gyakorisága, a termelés, a trauma előfordulási aránya a teljes előfordulási gyakorisága, a kár 11-22 %-át képviselte, és a szem környékén csak elszámolni az emberi test teljes területe az 1: 600. Ez jelenti azt, mint a test felületének, lapos Fold N95 maszk a kár mértéke ezerszer nagyobb, mint más területeken. Nem tartalmazza a gyors és krónikus szemkárosodás különböző elektromágneses hullámok által okozott. Ez volt, részben a munka hozzáállás az emberek. Mindig szembe a művelet része, nem számít, milyen része a szemben lévő potenciális veszélyes tényezők, továbbra is az állam, kitéve a szem, így több esélye, hogy fáj. Másrészt összehasonlítva más testrészek, a szem van a legrosszabb anti analógiájára. Még a külső tényezők, hogy nem sérült vagy kissé ösztönözte. Kisebb hatással, reagensek kis mennyiségű, alacsony energia-, fény-, hő-, elektromágneses hullám sugárzás stb a stimuláció a szem, a szem megsérült, még mert biofizika, vak szemmel lehetett csak látni a hullámhossza látható 0,4-0,7 mikron fény. Lapos Fold N95 maszk, de más hullámhosszú elektromágneses hullámok, láthatatlan szabad szemmel, lehet ösztönözni, hogy a szem be a kárt okoz. Ultraibolya (uv) fény, például, mert elmarad a retina, emberek megléte nem tudja nézni, de ez tud felszívódni a szem kötőhártya, kristályos, alatt a fotokémiai, ionizációs, hő, a támadás után egy bizonyos lappangási idő után elektro-optikai ophthalmia. Infravörös ugyanaz, de a lassú kialakulása miatt az emberek általában nem sokat fizet a figyelmet.

A fenti bevezetése látható, hogy a szemek veszélyeztetett területeket, és az anatómiai és fiziológiai minőségre oka lehet összefoglalni a következő öt pont:

(1) a szervezet a szaruhártya, a szem kötőhártya szervezet képest más részein a bőr szövet, tolerancia külső stimuláció kapacitása alacsony, és a szem szöveteiben hajlamos allergiás és érzékeny.

(2) a szaruhártya és a víz-kristályok átláthatóak, amelyek néhány elektromágneses hullámok könnyen hatolt. Ez okozza a retina sérülés.

(3) a lapos Fold N95 maszk ott nem mikrovaszkuláris szövet a kristálytiszta, amelyet nem lehet eloszlatni a hőt a vérben; Ugyanakkor a iridum membrán is egy szervezet, amely képes felvenni a hő könnyen, mert hő energia-megtakarítás, nagyobb valószínűséggel okozhat metabolikus akadályokat, és elősegíti a szövetek degenerációja.

(4) mivel a fénytörési hatása a szemgolyó és a kristály az energia, koncentrálni a makula a retina, így kárt okozva ez könnyű.

(5) lapos Fold N95 maszk néhány elektromágneses hullámok miatt a láthatatlan szabad szemmel, nem szeretem ha találkozol az erős fény, idegen testek, ösztönözze az emberi szem villog reflex, gyorsan, hogy elkerüljék a gondolkodás, a tanuló kontrakció, hatásának csökkentése érdekében a inger.

Összefoglalva, lapos Fold N95 maszk termelés fejlesztését és a munkavállalók egészségének és biztonságának biztosítása érdekében szükségszerű, hogy tárja fel a védőeszközöket, a szem. A fogyasztóvédelem, az arc úgy vélhető, hogy szem védelem körét bővíteni, bár van néhány különbség, de az általános védelmi követelmények összhangban.