A védő hatását a géz lapos Fold N95 maszk, az emberi test

A védő hatását a géz lapos Fold N95 maszkot emberi test
Géz lapos Fold N95 maszk, néven is ismert anti-vírus lapos Fold N95 maszk, szőtt fonal por lapos Fold N95 maszk csak megvédeni a légúti szervek a káros anyagok káros légzésvédő felszerelés. Általában álló lapos Fold N95 maszk és a patront.
Elsősorban a működési környezet káros gázok és alacsony koncentrációban tartalmazó. A kazetta tele a szorbens anyag és a szorbens anyag. Néhány patronok van is felfegyverez-val egy szűrő réteg, amely lehet anti-aeroszol. Néhány katonai anti-vírus lapos Fold N95 maszk, főként aktív szén szövetből készül, vagy a ellenes és anti-szövet a külső réteg, az üveg szűrő alapanyag a belső réteg, merítés Aktívszén poliuretán hab az alsó lehet felmerült a gáz támadás nyújt átmeneti védelmet.
Anti-vírus lapos Fold N95 maszk utal a por, és anti-vírus, a káros anyagok lapos Fold N95 maszk szűrheti.
Anti-vírus sima N95 felületre különböző, általában a szerkezetét és működési elv szerint két csoportra oszthatók: lapos Fold N95 maszk szűrő- és gáz ellátás lapos Fold N95 maszk.
Légszűrő lapos Fold N95 maszkját, vagy egyszerűen hivatkozni a szűrő típusa, lapos Fold N95 Mask works, hogy a levegő, káros anyagokat, a lapos Fold N95 maszk szűrőt-média fejlődése révén tartalmazó miután belélegezve. A szűrő-típusú lapos Fold N95 maszk szerkezete két részre oszlik, egyik a fő szerve a maszk, a másik a szűrő részeként, beleértve a por-szűrő pamut és anti-vírus-val kémiai Füstszűrő doboz.
A levegő lapos Fold N95 maszk utal, a tiszta levegő forrás, amely el van szigetelve a káros anyagok, mint a levegő kompresszorokhoz, sűrített gáz palack, stb, és lehet eljuttatni az emberi arc az emberi légzés.
Vásárolni por lapos Fold N95 maszk, amellett, hogy a kormány megyékben kiadott egy értékesítése, védőeszköz engedélyt vesz a boltba vásárolni, hanem a működési környezet, a por, a koncentráció és a por a GB2626-2006-os szabvány szerint részecskék átmérőjű választékban a szükséges port töröl-próba lapos Fold N95 maszk (például a zsíros / nem-olaj por lapos Fold N95 maszk, a modellről, stb.). A fenti hat modellek porálló lapos Fold N95 maszk a por koncentrációja nem több, mint 200 mg / m3. Ha por koncentrációja magasabb, mint a standard,-a ' szükséges, használja a szellőzés, a kipufogógáz és a többi por eltávolító berendezés, csökkenti a működési környezet, a por koncentrációja. A tanulmány megállapította, hogy 5 mikron átmérőjű alul a részecskék általában több, mint 2 mikron segítségével a légzési rendszer közvetlenül a tüdőbe, károsítja a tüdőt; nagy por koncentrációja, por részecskék kevesebb, mint 5 mikron, használata nagy porállósági por lapos Fold N95 maszkok, mint KN95, a KP95 vagy a KN100, a KP100 ezek a modellek, a kis por blokkolhatja, csökkenti a munkát az emberek szenvednek a tüdőkárosodás.
Lapos Fold N95 maszk figyelni kell az ügyet:

Először lapos Fold N95 maszk vagy aktív szén lakás előtt az N95-maszk, vegye le a lapos Fold N95 maszk előtt és után kell mossanak kezet;
 
Második, lapos Fold N95 maszk vagy az aktív szén lapos Fold N95 maszk, közel az arc: ① lapos Fold N95 maszk vagy az aktív szén lakás viszont N95 szembenéz-val egy színes oldalon, fém oldalán az oldalon; ② Lapos Fold N95 maszk vagy az aktív szén lapított N95 maszk gumiszalag körül a fül, hogy a lapos Fold N95 maszk vagy az aktív szén lapos Fold N95 maszk közel az arc; ③ Lapos Fold N95 maszk, vagy aktív szén lapos Fold N95 maszkot kell teljesen borított lapos Fold N95 maszkot és álla; ④ Az összeolvasztott N95 maszk vagy aktív szénnel lapított N95 maszk mentén az orr mindkét oldalán a szűk, fémlemez, hogy lapos Fold N95 maszk, közel az arc.
 
Harmadszor, viselni a lapos Fold N95 maszk vagy aktív szén lapos Fold N95 maszk, hogy ne érintse meg lapos Fold N95 maszkot, megakadályozza a csökkentés védelmét; Ha kell, érintse meg a lapos Fold N95 maszk, előtt és után a kapcsolatot kell teljesen mossanak kezet.
 
Negyedszer, vegye le a lapos Fold N95 maszk vagy az aktív szén lapos Fold N95 maszk, kell megpróbál-hoz elkerül touch lapos Fold N95 maszk passzív rész, mert ez a rész megfertőződhetett a baktériumok.