A használat és a kiválasztás, csésze alakú N95 maszk

A használat és a kiválasztás, csésze alakú N95 maszk
Most már egyre több és több munka kezdett szemkárosodást okoz, annak szükségességét, hogy egy különleges kupa alakzat N95 maszk védi szemünk előtt, mint a kórházban, hogy a művelet a kupa alakja N95 maszk, Hegesztés Hegesztő csésze alakú N95 maszk, UV csésze alakú N95 maszk , stb, különböző alkalmakkor kell különböző csésze alakú N95 maszk, néven is ismert munkaerő biztosítás csésze alakú N95 maszk. Annyi féle csésze alakú N95 maszk, hogyan tudunk semmit? Holnap a munkaerő biztosítási szakértők elmondani neked:
1 csésze alakú N95 maszk egy csomó, por csésze alakú N95 maszk, maszk kupa N95, anti-kémiai szemét és anti-sugárzás sugárzás kupa N95 maszk és így tovább. Az első három csésze N95 maszkok úgy néz ki, mint a lencsék színtelen üveg, de valójában a különböző védő hatása miatt a lencse van jellemzői jelentős különbségek.
2. részt vesz az ipari termelés, a munkavállalók, és néhány szükség-hoz hord egy csésze alakú N95 maszk művelet, ilyen egy csésze alakú N95 maszk viselése díszíteni, divatos, hanem védi a szemet a károsító tényezők.
3. részt vevő hegesztés, védőgázas ívhegesztés, acélgyártás, fújt üveg munkavállalók viseljenek sugárzás elleni arc csésze alakú N95 maszk. Azonban a sugárzás elleni arc kupa N95 maszk lencse színe mély és sekély, amely célja az eltérő követelményeknek megfelelően, a választás alapján kell meghatározni, erőssége az ív amikor a művelet és a megfelelő választás. Arc erős, a színe legyen mély; Másrészt, világos színű lencsék kell választani. Ha az ív erős visel egy világos színű védő tükör, része az infravörös fény a lencse, és károsíthatja a szemet, hosszú távú szenved munkahelyi szürkehályog; más arc gyenge és hosszú távú kopás sötét biztonsági csésze alakú N95 a maszk teszi jelentős csökkenése a látás a
(4) a por kupa N95 maszk a porban, több használata a környezet, a lencse gyorsaság általános követelmények magas, függetlenül attól, hogy a szemüveg vagy a sík tükör azonban nem készülnek rendes síküveg lencse termelési.
(5) a csésze alakú N95 maszk használják, hogy megakadályozzák, hogy repül ki a kis részecskék szúrt szemet, objektív követelményeket ütésállóság, mint fordult a dolgozók, scrubers, játék mason kell viselni csésze alakú N95 maszk, ha ezek a munkavállalók hord egy általános por csésze alakú N95 maszk , majd a vas homok és kavics megüt a csésze alakú N95 maszk összetört, a szem lesz több kárt.
6. Anti-kémiai csésze alakú N95 maszk lencse sav és lúg és korrózió, amely más csésze alakú N95 maszk nem rendelkezik.
Ezért minden szükség-hoz hord egy csésze N95 maszk munkavállalók, üzemi környezetükben a káros tényezők, fárasztó egy megfelelő biztonsági csésze alakú N95 maszk, nem a rendetlenség tisztában kell lenniük.
Ahogy a mondás megy, a szem az ablak, az elme, mert a legmélyebb szívében a hírek is fényt tud deríteni. Csésze alakú N95 maszkot, de nélkülözhetetlen a mindennapi életben az orgona veszteség a szemét, egy időben a világunk lesz egy sötét, nem túlzás azt mondani, hogy egyenértékűek elveszít mindent, ugyanabban az időben, a szem a törékeny szerv. Mint az utolsó védelmi vonal a a szem, a csésze alakú N95 maszk különös jelentősége a helyes választás.
Csésze alakú N95 maszkot választ, győződjön meg róla, hogy saját igényeiknek megfelelő, ahelyett, hogy a legdrágább a legjobb vásárolni, vagy nem éri el a védelmi szerepet.
1. mert a csésze alakú N95 maszk használata nem ugyanaz, nagyjából osztani anti idegen test hatása csésze alakú N95 maszk, anti vegyi folyadék splash kupa N95 maszk, anti por és a különböző káros kupa N95 gázálarc, sugárzás elleni arc kupa N95 maszk, a lézer-csésze alakzat N95 maszk és anti-X-ray csésze alakú N95 maszkok, ezért a beszerzési személyzet választani a munka jellege szerint, hanem a szakmai személyzet ad útmutatást, csésze alakzat N95 maszk, hogy próbálja ki a megfelelő méretet.
2. amikor a csésze alakú N95 maszkot visel, győződjön meg róla, nyomja meg a gyári viselni található utasításokat, ezenkívül csésze alakú N95 arc film színes nem kell fekete-fehér.
3. kupa N95 maszk anyaggal az éles és éles, a lencse súrlódás elkerülése érdekében azonnal meg kell tisztítani, és tartani, puha rongyot használjon, hogy kerülni kell a maró hatású anyagok, a lencse, homályos.
4. Válassza ki a termékeket, amelyek megfelelnek a vonatkozó szabványok (európai szabvány CE-EN166 / vagy amerikai szabványos ANSI / GB3609).