A Flat Fold N95 maszk használata

A Flat Fold N95 maszk használata
1. Ha nem követi az ebben a kérelemben szereplő utasításokat, vagy a korlátozások használatán túl vagy az érintés nélküli N95 lapos N95-es felületi kártevők nem viselnek, csökkenti az áruk védelmét, és betegséget és halált okozhat.
2. A terméknek a munkahelyi légzésvédelemhez való alkalmazását megelőzően be kell tartania az OSHA29CFR1910.134 vagy a helyileg alkalmazandó, aktív lapos Flat Fold N95 Mask szabályokat és előírásokat, fejleszti és végrehajt egy írásos légzőszervi karbantartási programot, beleértve a képzést és a megfelelőséget.
3. Az emberi egészség károsodása A részecskék tartalmaznak nem látható és szagtalan anyagokat.
4. Ha szédülést, émelygést és egyéb kellemetlenségeket érez, azonnal hagyja el a kockázati területet, és kérjen segítséget a felügyelőtől.
5. Ha nincs használatban, ne szennyező környezetben kell tartani. Flat Fold N95 Mask.
6. Minden szűrővizsgálat előtt ellenőrizni kell a szűrőkamrát, hogy a lyukakat a légző zónában és más sérülések esetén ne okozzák, ha a szűrő anyagának szakadása vagy a jelenet viselése sérült. Azonnal cserélje ki a sérült védő lapos hajtás N95 maszkot.
7. Hígított N95 maszkok az alkalmazandó jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően.
A festés N95 maszk képes lehet megakadályozni egy részét a radioaktív részecskék az orvosi sík N95 arc belül kialakulását a belső sugárzás, sugárzás Flat Fold N95 Mask kényelmes és légáteresztő sugárzás elleni messze lefelé N95 maszk a szennyezés védelme a saját használatát az orvosi Flat Fold N95 Mask design, Egyszerű és praktikus, alkalmas bármilyen helyre viselni. Stretch nyakpántos design, könnyen viselhető.
Tény, hogy a terhes nők nem kell aggódni túl sok terhesség, hosszú pm2.5 Flat Fold N95 maszk arc a számítógép, a sugárzás, akkor vásárolni vásárolni sugárzás szülési ruha, de a sugárzás Flat Fold N95 Mask nélkülözhetetlen.
Taníts meg néhány kisebb módszert a sugárzás megelőzésére
1. A számítógép asztalára helyezhet néhány sugárvédelmi berendezést. Mint kaktusz, kő lotus.
2. Mielőtt az internetet fel lehet törölni egy krém színével szemben, csökkentse a sugárzást.
3. De inni néhány krizantém teát. zöld tea. Ezek is lehetnek sugárzás.

Most a földrengés Japánban, és sokan nagyon félek a sugárzás. Vásárolni anti-sugárzás ruházat, sugárzás Flat Fold N95 maszk, hogy megakadályozzák a sugárzás. Valójában ezek feleslegesek.