Top 5 munkahelyi sérülések

Top 5 munkahelyi sérülések


A dolgozók ezreit sérülnek a munka minden évben. Néhány ezek a sérülések, a súlyos és életveszélyes, míg mások nem olyan súlyos, és kevés figyelmet igényelnek. A fejlődő carpalis alagút miatt túl sok időt, írja, hogy a kárt egy kéz a sorban a növény padló munka közben, sérülések fordulnak elő egy túltengés-ból munkakörnyezetben, és hatással lehet a munkavállaló. A sérülések előfordulásának csökkentése az a fő cél a biztonsági és egészségvédelmi szakembereknek az ország egész területén.

A legfrissebb adatok az indexből 2012 Liberty kölcsönös munkahelyi biztonsági felsorolt top öt fő oka a sérülések a 2010. Ezek a sérülések végzettek esetében 73,1 %-a 2010-es teljes költségteher kell elszámolni:

  1. Túlterhelés.Sérülések túlzott emelési, rámenős, húz, gazdaság, könyv vagy dobott elszámolni 26.8 százaléka költségek terhét, és elszámolni 13.61 milliárd dolláros közvetlen költségek.

  2. Esés ugyanazon a szinten.Ezek a sérülések át 16,9 százaléka költségterhet és 8.61 milliárd dollárt.

  3. Testi reakciót.Sérülések hajlító, hegymászás, elérése, álló, ülő, elcsúszás és botlás, leesés nélkül tette ki 11,4 százalékra 5,78 milliárd dollárt.

  4. Alacsonyabb szintre esik.Ezek a csökkenések át 10,0 százaléka költségterhet és 5.12 milliárd dollárt.

  5. Sújtotta objektum.Munkavállalók belecsap a tárgyak, mint egy eszköz a magasból elszámolt 8,0 százalék és a 4.10 milliárd dollárt.