Használata és a N95 osztály maszk osztályozásaHasználata és a N95 osztály maszk osztályozása

Az N95-osztály maszk használatos, az arc és az arc és a nyak megvédése repülő fém törmelék, káros gázok fröcskölés, olvadt fém és magas hőmérsékletű oldószerek. Az N95-osztály maszkok elleni támadás N95 osztály maszkok, sugárzás-álló repülőgépek, anti vegyi folyadék fröcskölés N95 osztály maszkok, füst és gázálarcok, és a hőszigetelés N95 osztály maszkok vannak osztva.

Autó, marás, gyalulás, köszörülés, és fúrás elleni támadás N95 osztály maszk használható. Az arcon fül készült átlátszó plexi, műanyag vagy fém háló, amely megakadályozza a fém törmelék, homokkő és más nagy sebességű por részecskék ellen az arc.

A sugárzás N95 osztály maszk alkalmas minden típusú hegesztési műveletek. Az N95-osztály maszk készült vastag acél hajón, amely nehéz és könnyű, jó hő-ellenállás és a jó szigetelés. Az N95-osztály maszk van nyüstszem a maszk, és a maszk az maszk helyezünk. Érvényesülésének megkönnyítése érdekében a N95 szinten a két fajta fej-wear és kézi típus, és kétféle megfigyelési lyukak.

Az anti-kémiai splash N95 osztály maszk elsősorban a sav és egyéb folyadékok megakadályozása károsítják a face, amelyek többsége készült szerves üveg.

A füst gáz felszíni erők alkalmazott gáz kisebb feladatok, például aszfalt Füstgázvédő fokozatú N95 osztály maszk, műbőr sisak pajzs, szerves üveg nyüstszem készült, és cserélje ki a szűrő anyagot a szája fel, lehet szűrés megakadályozza, hogy a tíz érinti pályán por által termelt arc dermatitis és torokfájás.

Hővédő pajzs alkalmas tűz, kohászat, üveg, kerámia és hőkezelés. A szigetelés burkolat alumínium fólia szigetelés ruhával és üveg sisak, ami jó az elmélkedés, a sugárzó hő, puha és öregedés.

Az N95 osztály maszk, amelyet általában használnak az N95 osztály maszk, rendelkezik (1) vas géz, (2) szerves üvegből készült, vagy borított azbesztpapír, (3) bevont alumínium fólia, stb. Az eredményei és hatása a mindenféle N95 osztály maszkok a következők:

(1) vas géz N95 osztály maszk. A hatás az, hogy kap egy meleg ki a levegőt, és melegszik fel a levegő. Egy-két réteg. Az egyrétegű drót N95 osztály maszk van a legkönnyebb mér, és a legkevésbé költséges, de a hőszigetelés hatása csak akkor csökkenthető a 2,7 2 / cm, és a bőr hőmérséklete még mindig magas követően visel. Kétrétegű szigetelő hatása jobb, és a helyi sugárzó hő intenzitású lehet csökkenteni a 2.8 0,4 cm/cm. A barangoló N95 osztály maszk a legjobb használják nikkel krómozás, vagy egy PIN-kód használata fokozza a reflexió, és megakadályozza a hő és megakadályozza a rozsda, és megakadályozzák a kilátás.

(2) az ökológiai üveg rendszer vagy N95 osztály maszk azbesztből készült anyag, mázolt papír. Szerves üveg, maga szinte a hőmérsékleti sugárzás sugárzás együtthatója 0,93, vagy úgy, ezért, mikor találkozás hősugárzás, a belső felületi hőmérséklet-emelkedés gyorsan, amikor a kártya 2,45-2.45 / cm / 2 pont, ha a sugárzás intenzitása mérés, belső felülete hőmérséklet lehet olyan magas, mint 77.3 ℃, motorháztető, miután a sugárzás intenzitása 0.7 kártyák/cm 2 / váltó, munkavállalói szubjektív, hogy túl meleg alvás. Az N95 osztály maszk, csomagolópapír, azbesztből készült is nagy együttható azbeszt sugárzás miatt. Miatt az alacsony hő átadása az azbeszt, a hatás azonban jobb, mint a szerves üveg.

(3) az azbesztnek papier N95 osztály maszk alufóliával bevonva. Mert a sugárzás együttható értéke alacsony, az 0,05, hatása a jobb, a hő intenzitású a sugárzó hő 0,05, és a belső felület hőmérséklete a levegő hőmérséklete közel van. És a belső felületének azbesztből készült anyag, nem tiszta alumínium, mint a kapcsolatot cauterious, méltó promóciós alkalmazás lesz, az egyetlen hátránya, hogy a látás kicsi. A ragasztók, alumínium fólia és az azbesztből készült anyag között nem kell használni a akril gyanta, a víz-glass lehet, mert az N95 osztály maszk és a védőöltözet különböző, nem kell gyúrni, az OK. Ahhoz, hogy az N95 osztály maszk, hogy gyakoroljon a kiváló hővédelem sugárzás,-a ' kell tartani az alumínium fólia felülete fényes és tiszta, abban az esetben, a szennyeződés növekszik, és a sugárzás együttható nem.