Mit tehetünk, csökkentése a TOP 5 munkahelyi sérülés okozza?Mit tehetünk, hogy csökkentse a munkahelyi sérülés?


Megfelelő takarítás az egyik módja annak, hogy csökkentsék a sérülésekvízesés. Tartja a munkaterületet tiszta és rendetlenséget teremt-free nagyon fontos az ilyen típusú sérülések megelőzésében. Is, segítségével csúszásgátló bevonat, a padló, vagy viselt lábbelit csúszásmentes lehet, hogy segít csökkenteni a falls. ·

Néhány fontos ways-hoz csökkentesti reakció sérülésekközé tartozik a környezeti tényezők okozhatnak ezek a sérülések. Ne feledje, veszélyt okozhatnak sérülést, mint a helytelen elhelyezése eszközök vagy a sűrűjébe körül a munkaállomáson. Is fenntartani az egészséges életmód, megfelelő fizikai kondicionáló, és megakadályozza az olyan helyzetek, amelyek hosszan tartó kényelmetlen testtartást.

Megelőzésealacsonyabb szintre esik, mindig győződjön meg róla, létrák a megfelelő üzemi állapotban és állványzat épült, és javítani megfelelően. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezeket az eszközöket ellenőrizni, és rendszeresen karbantartott. Is ne feledje, hogy ha megfelelő tartozik védelme, adott esetben.

Néhány egyszerűbb módja csökkenti a sérülések okozta"csapott az objektumok"közé tartozik: hardhats, hogy ne viseljen leeső tárgyak; verem anyagokat megfelelően megakadályozza, hogy csúszó, eső vagy összeomlott. és mindig viseljen megfelelő PPE. Ez magában foglalja a biztonsági szemüveg, védőszemüveg és arcvédő, hogy csak néhányat említsünk. Nem a munka daruk, emelőgépek és nehézgépek míg úgy üzemeltetik. Ütött a járművek incidensek elkerülésére munkavállalók övek, alaposan ellenőrizze a járművek és jól látható ruhát viselnek.

Ezek csak néhány példa, mit lehet tenni, hogy ezek top öt a munkahelyen. Megfelelő képzés és a tudatosság ezek a számok akarat hopefullly csökken, és kevesebb ember fog sérült a munkát.