Mit hegesztési munkavállalók viselnek kúp alakú CE maszk elsősorban megakadályozásáraMit hegesztési munkavállalók viselnek kúp alakú CE maszk elsősorban megakadályozására

Ez, főleg, hogy megakadályozza a szikra elektromos hegesztés, hogy éget a bőr, az arc, miközben csökkenti a stimuláció a ragyogó fény a szemet. Elektromos ív Színkép elemzés azt mutatta, hogy ultraibolya Ray intenzitása nagyon nagy, és a sugárzás a személy bőre, különösen, hogy a nagyon nagy kárt, a szem, éget, vakságot okozhat. Ezzel egy időben is védőruházatot kell viselniük, mert ez is nagyon erős, átható hatalom és a fűtés, a bőr égési sérülések révén az általános ruhák is, ezért nem csak kell viselni kúp formázott CE maszk, is védőruházatot kell viselniük.

De most a kúpos CE felület megvannak a maga hátrányai! Ha nem hegesztő, nem látsz semmit a kúp alakú CE maszkon keresztül. Ha akarsz hegeszteni, hogy egy kúp alakú CE maszk, és keres egy jó helyzetben. Ez is károsíthatja a szemed. Most a kúp alakú CE maszk automatikus elvékonyodó megoldja ezt a problémát.

A kúp alakú CE maszk védi az ív sugárzás

Arc sugárvédelmi hegesztő ív-fény, sugárzás uv- és infravörös, látható fény tartalmazza. Kékfény-sugárzás jár el a szervezetben, elnyeli a kötőszöveteket, okozza a hő hatása a szövetek, fotokémiai és ionizációs hatása, bőr- és kárt okozhat. Ezért a hegesztő a szemet és a bőrt védeni kell a sugárzástól, az ív.

Annak érdekében, hogy megóvja a szemet a kár, a villamosenergia-, a kúp alakú CE maszkra speciális védő lencse kell használni a hegesztés. A védő lencse abszorbens szűrő és a tükrös lencse, és a szűrő alapul a hegesztőáram, intenzitása szerint a hegesztőáram, 12 táblázat szerint. A kúp alakú CE maszkot is használható megfigyelni az ív keresztül a szeplő. Ultraibolya, infravörös és erős látható fény, amely védi a bőrt és a szemet-arc is jusson. Megvédi a lencsét, telepítse a külső réteg, amely van tokba zár-ban egy téglalap alakú nyílást vág, egy kúp alakú CE maszk egy rendes átlátszó üveg. A kúp alakú CE maszk sötét acél karton készül, és lehet helyettesíteni egy vékony furnér ellenállás fekete festékkel festett. A legutóbbi fejlesztésére és védő éles reflex, a felszívódás szűrő darab krómozás króm - réz - három rétegben fém fólia, magányos fény reflex lehet visszamenni, elkerülése érdekében a szűrőt fogja elnyelni sugárzás káros hőenergia hibák, az objektív szemmel úgy érzi, hűvös és kényelmes, figyeljük meg a hatását az ív és arc károsodásának megelőzése érdekében jó, jelenleg használatban van.

Annak érdekében, hogy megakadályozzák az égés a bőr, a hegesztő kell viselniük a munkaruhát, a kesztyű és a fedelet. Overall készült sima felület és nagy tükröző együtthatóval. Ez nem engedélyezett, Húzd fel a mandzsetta, viselni rövid ujjú, és nyissa meg a gallér, stb. Egységes nadrág a láb hosszú rebarbara, nehogy zömök le, hajlítsa meg a csupasz lábak, arc égett. Különösen argon - ív hegesztés és ívhegesztés plazma is erősebb, mint az arc sugárzás, a kézi ívhegesztés.

A kúp alakú CE maszk használatos, az arc és az arc és a nyak védelme a bejövő fém törmelék, káros gázok spray, olvadt arany és magas hőmérséklet oldószerek. Kúp alakú CE maszk-ba a csapást kúpos CE felhasználása, anti-sugárzás kúp alakú CE maszk, anti-vegyi folyadék spray kúp CE, megakadályozzák a füst gáz kúp CE szigetelő kúp alakú CE maszk és a maszk.

Vezetés, marás, gyalulás, köszörülés, és fúrás használatos. A kúp alakú CE maszk átlátszó plexi, műanyag vagy arany spreadnet, amely tud megvéd ellen az arc a nagy sebességű por részecskék, mint például a fém chipek és homokkőből készült.

A kúp alakú CE maszk jelenleg alkalmazandó minden hegesztési műveletek. A kúp alakú CE maszk vastag acél tábla, amely kemény és a könnyű súly, jó szigetelés és jó hőállóság nyomni. A kúp alakú CE maszk, nyit-val egy Kilátás-lyuk és beágyazott-val egy üveggel. Érvényesülésének megkönnyítése érdekében a kúpos CE van két féle kalapáruk és handholding, és két féle rögzített, és a flip.

A kémiai splash kúp alakú CE maszk megelőzése, csökkentése sav és egyéb folyadékok, hogy kárt az arcra, többnyire szerves üvegből készült, elsősorban.

Megakadályozó füst kúp alakú CE maszk alkalmas a gáz kisebb műveletek, mint például aszfalt füst megelőzés kúp alakú CE maszk, műbőr sisak pajzs, szerves üveg nyüstszem készült és cserélje ki a szűrő anyag szűrőmaszk, tud megakadályozza kitettség szurok por előállított arc dermatitis és torokfájás.

A szigetelés terjed a tűz, kohászat, üveg, kerámia és hőkezelés vonatkozik. A szigetelés burkolat alumínium fólia szigetelés ruhával és üveg sisak, ami jó az elmélkedés, a sugárzó hő, puha és öregedés.