Amit kell figyelni egy csésze alakú N95 maszk használata?

Mit kell ügyelned, egy csésze alakú N95 maszk segítségével?

Válassza ki a csésze alakú N95 maszk alkalmas a fejed, ellenőrizze, hogy a hegesztő üveg jó állapotban, hogy a inlaying elég erős, hogy a repedések és a hiányosságok, e és a fogantyú és a zár pánt fixen. A hegesztő üveg, és pontok hegesztés égő üveg a perem megakadályozására bizonyos távolságra kell tartani. Amikor működik a nagy magasságban, hordod az arcod a börtönben az oldalon leessen, vagy ütő a N95 maszk megakadályozására.

Ha meg kell vásárolni automatikus fény csésze alakú N95 maszk, mi segítünk Önnek ajánlani az érintett termékek, amelyek megfelelnek a követelményeknek.

I. a termék minősége:

1. integritás alapja a vállalat túlélését. , sárkány társaság, rendkívül szigorú, a minőségi termékek, minden termékek, mielőtt a szállítás lesz, miután vásárlást, QC, raktári személyzet három minőség-ellenőrzés, annak érdekében, hogy a termékek minősített termékek eljuttatása a kezed, legyen szíves, szerint hogy a oktatás részére használ-on könnyű-hoz használ. Ha a szállítás olyan probléma, kérjük, adja meg a fényképes bizonyíték, hogy tájékoztasson bennünket.

2, arról, hogy az állomány out: bár mi vagyunk a gyártó, de a különböző termék leírások nem lehetnek a helyszínen, ha vásárlás mennyisége nagy, kérjük, értesítsen minket 15 nappal előre, mi biztosítja, hogy Ön igényeinek.

3. a a csere: kérjük forduljon értékesítési ügyfélszolgálati megerősítés, és vissza az áruk nélkül ügyfélszolgálat fuvarozását megtagadhatjuk. Értékesítési ügyfélszolgálati szolgáltatás recepció kapcsolódik a helyettesítő anyag, összhangban a csere a helyzet. Miután megkapta a helyettesítésre vonatkozó kérelmet, a raktárban kell keresni, kifejezett sorrendjében, mint az személy, aki kitölti az eltünt a. Kérjük gondosan ellenőrizze a mennyiség, és töltse ki a helyettesítő dokumentumok gondosan.

Kérjük, vegye figyelembe a következő szempontokat az áru átvétele:

1, expressz és logisztikai elosztó, kicsomagolás, ellenőrzés előtt ők jel is, mint az esetben a kár, kérjük ne írja alá, a jel, a felvételi, az áru jó állapotban), és ellenőrizze, hogy az árukat a termékeket vásárolni, vizsgálja meg, és ellenőrizze, minden tartozékok a csomagolás.

2. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen nyilvánvaló törés vagy más rendellenesség.

Ha bármilyen kérdés vagy elégedetlenség az áru érkezik, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk, és igyekszünk a legjobb, hogy Ön kielégítő választ.

4. miután megkapta a terméket, kérje a vevő, hogy ellenőrizze a hitelességét és a termékminőség, a termék, az utasításokat az utasítások szerint, és majd erősítse meg a beérkezés után a termék rendben.

A csésze alakú N95 maszkok minőségének meg kell felelnie gb36091-94 rendelkezéseit.

1. a csésze alakú N95 maszk méret meg kell felelnie a vonatkozó rendeletek.

2. súly és vastagság: a csésze alakú N95 maszk (ingyenes szűrő és védő film) 560g alatti, és a kézi alatt 500g.

Az optikai teljesítményt és a szűrő és a védőfóliát azonosak a hegesztő szemüveg.

4. szerkezeti követelményeknek: Figyeljük meg az az ablak, a szűrő, a védőfóliát és a méretét, és van egy jó rögzítő eszköz, amely lehet nem szivároghat a hiányosságot a sugárzás. A szegecsek és más legyen kemény, lazítás, és vérontás nélkül. Fém alkatrészek ne érintse az emberi arcot. Csésze alakú N95 maszk célszerű emelje a szemüveg előtt lógó őket.

(5) a csésze alakú N95 maszk anyagával szemben nem vezető anyagok kell készíteni. Tűzálló teljesítmény vizsgálat, az égési sebesség kell kevesebb, mint 760 mm/min, fém alkatrészek 10 %-os sóoldat ázni 15 percig, nem a szárazra a folyadék felszíne szobahőmérsékleten 24 órát, és majd mossuk le meleg vízzel. A megfigyelt felület legyen mentes a változás.