Téli ruházat A maszk nem túl vastag vagy túl vékony a rossz

Télen az influenza és egyéb vírusos légúti betegség szezonban. Szmog romló annak érdekében, hogy az csonkítja a fertőzött cseppeket és érintkezését, viselni maszk válik, a legegyszerűbb módja annak, hogy tartsa az egészségre.

Viseljen maszkot meghatározott légzési quot; a szűrési barrierquot; így a levegőben lévő baktériumok, vírusok, káros részecskék és por a szervezetbe könnyen. De mi a helyzet, hogy hogyan kell megfelelően viselni maszk? Jegyezze fel a következő pontokat:

Egy másik maszkot hatása más, nem szőtt, pamut, géz, Sebészeti maszkok megáll a por az úton, de korlátozott hatással a pára, anti-köd maszk konzultál az érintett egészségügyi személyzet vásárlás előtt.

Másodszor maszkok gyakran változzanak, mosás, szárítás vagy sterilizálás megakadályozására adszorpcióját a maszkok, a baktériumok és a káros részecskék belégzés.

Harmadik, nem túl vastag vagy túl vékony arc maszkok, hosszú viselni vastag maszk könnyen teszi az orr nyálkahártya túl törékeny, de más betegségek, vékony Arcvédő maszkok kiszűrni a levegőben, a baktériumok okoznak, dirt kapacitás csökken.

Négy a leg--bb viselt illeszkedő szorosan mindkét arcát, majd húzta alá a szegély maszkolása, így, az állkapocs közös, a műtéti maszkok viselése után maszkok préselt fém.