Csésze alakú NIOSH N95 szén pormaszk szelep

Csésze alakú NIOSH N95 szén pormaszk szelep
Termék részletek

L 6175/6175

Part1: Röviden
MASKin N95 porvédő maszkot, penész 6175MTC, egyesíti a előnyeit cool flow kilégző szelep és aktív szén. És magában foglalja a könnyű, nedvességnek ellenálló tervez amit jellegét meghatározza egy latex-mentes szűrőanyag alsó légzési ellenállás. A rendelkezésre álló légzőkészülék használatos részecskék, mint azok-ból köszörülés, csiszolás, elsöprő, fűrészelés, zacskózásnak és feldolgozás, ásványi anyagok, szén, vasérc, liszt, fém, fa, pollen, és bizonyos egyéb anyagok. Folyékony vagy nem-olaj alapú spray-k, hogy nem is bocsátanak ki olaj aeroszolok vagy pára részecskék.

2. rész: Alapvető információ
Standard: NIOSHN95
Jóváhagyási No.:TC-84A-7285
Forma: csésze withactive szén és szelep
Anyag: 4plys, PP nem szőtt anyagból, Meltblown szűrés réteg

Part3: szolgáltatások
* MASKin a saját stílusát, könnyű és kényelmes
* Puha belső anyagok
* Állítható orrnyereg-klip csökkenti a potenciális szemüveg ködképző, és segít biztosítani a jobb pecsét és illik
* Fonott két heveder-kialakítás

Part4: csomag
Kérjük, vegye figyelembe: lesz két méret, M méret, az ázsiai emberek és L méret, javasolt az emberek a világ más részein.

Rendelkezésre álló csomag színes négyzetre és a buborékfólia
Méret a szokásos színes doboz csomag ahogy következik:

Modell

6175(M)

6175(L)

Csomagolás

15db/doboz, 20boxes/ctn

15db/doboz, 20boxes/ctn

Karton méret

62 * 27 * 42 cm

65 * 29 * 42 cm

SANICAL egy professzionális szolgáltató és gyártó a minőségi szén-dioxid-csésze alakú niosh n95 légzőkészülék szelep termékekkel, amelyek made in China, melyik van felfegyverez-val egy termelő gyárban. Manapság a levegő tele a különböző szennyező anyagok, hogy az emberek kemény-hoz élvez tiszta és tiszta levegő. Kínálunk kiváló minőségű szén-dioxid-csésze alakú niosh n95 légzőkészülék szeleppel, amelyek segíthetnek Önnek a levegőt tiszta levegő.

Hot Tags: csésze alakú niosh n95 szén pormaszk szelep, a szállító Kínában, a termelő-ban Kína, feldolgozó, nagykereskedés, vásárlás, gyártott-ban Kína
Vizsgálat

You Might Also Like